Kataloger

LIROS

LIROS Ropes, är ett program för alla kategorier seglare och båtfolk. Här kan du även läsa om olika produkter till industriella ändamål, alltifrån flagglinor, persiennlinor till skidliftlinor. Även slaget tågvirke och olika snören, finns i programmet.

CARLMARKS

Tack vare stor lagerkapacitet, konkurrenskraftiga priser och en oöverträffad kvalitét finns våra produkter i ett brett återförsäljarnätverk av järn- och bygghandlare. Allt från flagglinor och murarsnören till kätting och spännband.

SPINLOCK

Spinlock Hardware & Deckware, representerar marknadens mest innovativa och kompletta produktsortiment när det kommer till ”ropeholding” och personlig däcksutrustning för säkerhet ombord.

WICHARD

LIROS Skandinavia AB är distributör för Wichard Marine Hardware. Wichard producerar endast certifierade schacklar och hardware till den kvalitéts medvetne båtägaren.

PROFURL

LIROS Skandinavia är distributör för Profurl, specialist på manuella och motoriserade rullsystem för seglaren med höga krav på prestanda och livslängd.

D-SPLICER

LIROS Skandinavia är distributör för D-Splicer, expert på specialverktyg och hjälpmedel för splitsning av rep. D-Splicer har ett brett utbud, något för alla seglare och riggare.

TYLASKA

LIROS Skandinavia är distributör för Tylaska, tillverkare av ett brett utbud av seglingsutrustning i högkvalitativt rostfritt stål och aluminium, designade för att klara extrem påfrestning.

POLYFORM

POLYFORM bojar & fendrar hos LIROS. Den första uppblåsbara fendern tillverkades i Ålesund Norge för mer än 50 år sedan. POLYFORM startade en ny epok för fiskeri, sjöfart och båtsport.