Kataloger

LIROS

LIROS Ropes, är ett program för alla kategorier seglare och båtfolk. Här kan du även läsa om olika produkter till industriella ändamål, alltifrån flagglinor, persiennlinor till skidliftlinor. Även slaget tågvirke och olika snören, finns i programmet.

LIROS (English)

LIROS Ropes, is a program for all categories of sailors and boaters. Here you can also read about various products for industrial purposes, from flag lines, blind lines to ski lift lines. Also beaten cordage and various cords are in the program.

LIROS Dinghy/Performance (English)

Katalog speciellt framtagen för seglare inom Jolle och Kappsegling.
LIROS Dinghy/Performance är fylld av alla de linor som täcker detta behov.

.

CARLMARKS

Tack vare stor lagerkapacitet, konkurrenskraftiga priser och en oöverträffad kvalitét finns våra produkter i ett brett återförsäljarnätverk av järn- och bygghandlare. Allt från flagglinor och murarsnören till kätting och spännband.

WICHARD

LIROS Skandinavia AB är distributör för Wichard Marine Hardware. Wichard producerar endast certifierade schacklar och hardware till den kvalitéts medvetne båtägaren.
.

PROFURL

LIROS Skandinavia är distributör för Profurl, specialist på manuella och motoriserade rullsystem för seglaren med höga krav på prestanda och livslängd.

.

SPINLOCK

Spinlock Hardware & Deckware, representerar marknadens mest innovativa och kompletta produktsortiment när det kommer till ”ropeholding” och personlig däcksutrustning för säkerhet ombord.

D-SPLICER

LIROS Skandinavia är distributör för D-Splicer, expert på specialverktyg och hjälpmedel för splitsning av rep. D-Splicer har ett brett utbud, något för alla seglare och riggare.
.

POLYFORM

POLYFORM bojar & fendrar hos LIROS. Den första uppblåsbara fendern tillverkades i Ålesund Norge för mer än 50 år sedan. POLYFORM startade en ny epok för fiskeri, sjöfart och båtsport.

TYLASKA

LIROS Skandinavia är distributör för Tylaska, tillverkare av ett brett utbud av seglingsutrustning i högkvalitativt rostfritt stål och aluminium, designade för att klara extrem påfrestning.